Autor: Tööstusuudised.ee • 7. mai 2024

Tsenter pakub kohalikele puidu- ja mööblitööstustele võimalust tööstusroboti katsetamiseks

Võrumaa haridus- ja tehnoloogiakeskuse EWERS puidutöötlemise ja mööblitootmise kompetentsikeskus TSENTER pakub puidu- ja mööblitööstustele võimalust katsetada tootmisprotsessis robotit.
Robot mööblitööstuses.
Foto: Toomas Kelt

Robotit saab tööstusettevõttes kasutada kuu kuni poole aasta pikkuse ajaperioodi jooksul. Roboti kasutamist rahastatakse kuni kuue tuhande euro ulatuses läbi innovaatiliste tootmislahenduste programmi, mille eesmärgiks on suurendada puidu- ja mööblisektori tootmisettevõtete valmisolekut rakendada innovaatilisi tootmislahendusi ettevõtte efektiivsuse ja konkurentsivõime kasvatamiseks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077