Autor: Tööstusuudised.ee • 7. märts 2024

Skeleton värbas maailma tippu kuuluva juhi

Energiasalvestite arendaja ja tootja Skeleton Technologies’iga liitus Rootsi akutootja Northvolti endine tootmisdirektor Tobias Hüppe. Operatsioonide juhina (COO) on sakslase peamine eesmärk Skeletoni tootmise laiendamine.
Skeletoni uus tootmisdirektor Tobias Hüppe ja tehnoloogiajuht Linus Froböse.<strong > </strong>
Foto: Skeleton Technologies

„Tugevdame oma tiimi kogenud ja ambitsioonika, absoluutsesse maailma tippu kuuluva tegijaga, kellel on lai kogemuste pagas akutootmise skaleerimisel ja gigatehaste rajamisel. Näiteks oli Hüppe üks võtmefiguure 3 miljardit maksma läinud ja üle 3000 töötajaga akutehase Northvolt Ett käivitamisel Põhja-Rootsis Skellefteås. See, et suudame nii kõrge profiiliga talente värvata, on tunnustus ettevõttele ja näitab meie positsiooni rohetehnoloogiate globaalsel turul,“ ütles ettevõtte tegevjuht ja kaasasutaja Taavi Madiberk.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077