Autor: Tööstusuudised.ee • 5. märts 2024

UP Catalysti meeskonnaga liitub endine Skeleton Technologies äriarenduse asepresident

Süsihappegaasist süsinikmaterjale tootva tehnoloogiafirmaga UP Catalyst liitub endine Skeleton Technologies äriarenduse asepresident Sebastian Pohlmann, kes alustab tööd idufirma tehnoloogiameeskonna juhina.
Sebastian Pohlmann liikus idufirmasse Seletoni äriarenduse asepresidendi kohalt.
Foto: UP Catalyst

Kiiresti kasvava tehnoloogiasektori idufirma UP Catalyst muudab kasvuhoonegaasi CO₂ väärtuslikeks süsinik nanomaterjalideks ja elektriautode akudes kasutatavaks grafiidiks. Pohlmann liitub firmaga pärast 8-aastast töötamist Skeleton Technologies-es, kus ta keskendus suure võimsusega energiasalvestite arendamisele ja tootmisele autotööstuses ning elektrifitseerimisprojektides. Ta koordineeris innovatsiooniprojekte nii Euroopa kui ka kohalikul tasandil. Enne seda juhtis ta Münsteri ülikoolis järeldoktorantuuri uurimisprojekti, mis keskendus liitiumioonakude uudsetele anoodimaterjalidele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077