Autor: Tööstusuudised.ee • 9. jaanuar 2023

Minister Peterson: metsanduse arengukava elluviimisel tuleb aidata tööstusel muutustega kohaneda

Valitsusele esitatud metsanduse arengukava elluviimise oluline eeldus on hästi rahastatud õiglase ülemineku plaan. See aitab säilitada ja luua töökohti metsandusega tegelevates piirkondades, leiab tervise- ja tööminister Peep Peterson.
Tervise- ja tööminister Peep Peterson on rääkinud ka vajadusest töötada välja puidutööstustele palgatoetuse skeem.
Foto: Raul Mee

"Metsaraie kärpimise või põlevkivi kaevandamise vähendamisega loome enda ja tulevaste põlvede heaolu nimel sellised töökohad ja tehnoloogiad, mis arvestavad ka meie looduse ja keskkonnaga. Kõik sellised põhimõttelised muutused vajavad riigi tähelepanu ja toetust, sest inimesi ning ettevõtteid ei tohi hätta jätta," ütles Peterson. “Registreeritud töötus on tõusnud üle märgilise 8 protsendi piiri. Seetõttu on oluline toetada inimesi muudatustega toime tulemisel, seda eriti nõrgema majandusega piirkondades,” lisas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077