Autor: Priit Põllumäe, keskühistu Eramets tegevjuht • 18. oktoober 2022

Tänavune metsandusfoorum vaagis tulevikku

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja poolt korraldataval metsandusfoorumil arutati riiklikke ja rahvusvahelisi poliitikaid ning nende kokkupuudet metsandusega. Samuti kuulati ja arutleti uute tehnoloogiate ja suundumuste üle, kirjutab keskühistu Eramets TÜ tegevjuht ja EPKK nõukogu aseesimees Priit Põllumäe.
Keskühistu Eramets tegevjuht Priit Põllumäe leiab, et mitmed metsandust puudutavad poliitilised algatused on teineteisele vastukäivate eesmärkidega.
Foto: Toomas Kelt

Poliitikatel on suusad risti

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077