Autor: Tööstusuudised.ee • 2. november 2022

Eesti toiduainetööstused sihivad süsinikneutraalset ja jäätmevaba tulevikku

Avatud toidutööstuste nädala raames läbi viidud küsitlusest selgub, et Eesti toiduainetööstused muutuvad üha keskkonnasõbralikumateks ning suuremateks tulevikusihtideks on ressursside kokkuhoidmine, jäätmevaba tootmine ja süsinikneutraalsus.
Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp kinnitab, et hoolimata hetkeolukorrast on Eesti toiduainetööstustel mõtted tulevikku suunatud.
Foto: Raul Mee

„Tänavune avatud toidutööstuste nädal on pühendatud kestliku toidusüsteemi tutvustamisele, milles suur vastutus langeb ka toidutööstuste õlgadele. Kuigi elame mitme keerulise kriisi tippajal ning olukord nii Eesti, kui maailmaturul on keeruline ja rohkesti väljakutseid pakkuv, ei loobu meie tööstused ka pikemast strateegilisest mõtlemisest ning mõeldakse üha tõsisemalt sektori süsinikjalajälje vähendamisele,“ ütles Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077