8. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tikandifirma omanik kandideerimisest: viin küla veemure vallavalitsusse

Ma tahan, et Käsmu küla mured jõuaksid ka kaugele asuvasse vallakeskusesse, põhjendas perefirma OÜ Logotikke juhataja Allan Lond, miks ta kandideerib Vihula vallavolikokku valimisnimekirjas.

Londi sõnul puudutab Käsmu kõige suurem mure veevärki. „Meil on vana, nõukogude ajast pärit puurkaev ja eriti suvel, kui siin on palju suvitajaid ja vee tarbimine kasvab hüppeliselt, ei jätku piisavalt vett,“ kurtis Lond. „Ja üleüldse on omaaegne torustik rajatud ebasüsteemselt, näiteks osa torudest on veetud läbi hoovide,“ lisas ta. Lond möönis, et kurtmine kurtmiseks, aga eks veemure lahendamine sõltu ikka eelkõige rahast ja Vihula vald pole väga rikas.

Lond tunnistas, et enda initsiatiivil poleks ta kandideerinud. „Väike surve oli külainimeste poolt, kes arvasid, et ka Käsmu külast võiksid ärksamad inimesed pürgida volikokku,“ ütles Lond. Samas lisas ta, et ehkki teda oma külas tuntakse hästi, ei teata temast suurt midagi teistes külades ja mingit valimisreklaami ta tegema ei hakka.

OÜ Logotikke teeb tööstuslikult tikandeid nagu näiteks firma logod jms. Klientideks on õmblus- ja reklaamifirmad, samuti sõjavägi ja kaitseliit. Logotikke viie töötajaga tsehh asub Harjumaal Vihasool ja Tallinnas on kontor, kus võetakse tellimusi vastu.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077