12. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Õlletootjate liidu tegevjuht: tahan olla volikogus järjepidevuse kandjaks

Volikogusse kandideerijate ringis on hulgaliselt noori inimesi ja seega mina kui üks vanim võiksin volikogus järjepidevust edasi kanda, põhjendas MTÜ Eesti õlletootjate liidu tegevdirektor Jüri Kert, miks ta kandideerib Karksi vallavolikokku valimisliidu nimekirjas.

„Olen suhteliselt pika elu jooksul üht-teist näinud ja seega on mul ka kogemusi kuhjaga,“ lausus Kert. „Näiteks oskaksin sõna sekka öelda rahandus- ja majandusküsimustes.“

Olulise kandideerimise põhjusena tõi Kert välja ka huvi olla kursis asjade käekäiguga kodukandis. „Kui siin elad, siis tahad ju kõike teada ja ehk saan veidi oma kodukandi elu edendamisele kaasa aidata.“

Järjepidevuse kandmise all pidas Kert silmas seda, et tegelikult on ta ka varem kandideerinud ja osutunud valituks volikogusse. „Tõsi, eelmistel kohalikel valimistel ei kandideerinud,“ täpsustas Kert ja lisas, et ta on omal ajal olnud isegi külanõukogu liige.

Kert juhtis pikka aega Karksi õlletehast ja oli ka selle omanikeringis.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077