7. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lehtpuu töötleja kandideerimisest: maaettevõtlus tähelepanu alla!

Valla tasandil pööratakse väga vähe tähelepanu ettevõtlusele maal, sellist suhtumist on vaja muuta, põhjendas lehtpuud töötleva OÜ Trei Puidukaubad omanik Gallo Trei, miks ta kandideerib esimest korda Ridala vallavolikokku.

„Tahan rohkem tähelepanu pöörata vallas tegutsevatele ettevõtetele,“ rääkis Trei oma kavadest, kui ta osutub valituks. Trei kandideerib IRLi nimekirjas, ehkki erakonda ta ei kuulu. „Minu meelest polegi Eestis tegelikult kohta, kus väikeettevõtlusele piisavat tähelepanu pööratakse.“

Mingit valimisreklaami Trei teha ei kavatse. „Ma olen poliitikas alles nii roheline ja vaatan esialgu lihtsalt kõrvalt, mida need valimised ja kandideerimine endast kujutavad."

Trei Puidukaubad töötleb lehtpuud, eelkõige sangleppa. Lisaks saematerjalile valmistatakse ka saunatarvikuid, köögi- ja majapidamiskaupu ning eksklusiivseid kinke- ja pakkekarpe. Gallo Trei kuulus ASi Sylvester kaasasutajate kitsasse ringi, ta on töötanud Läänemaa metsamajandis peainsenerina ja Sylvesteri Läänemaa osakonna juhatajana.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077