5. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saekaatri omanik: vallavõim peaks vaatama ka väikeettevõtja suunas

Meie vallas huvi väikeettevõtja vastu absoluutselt puudub ja selline olukord tuleb ära muuta, põhjendas saekaatri MJ Prennex OÜ omanik Margus Jammer, miks ta kandideerib Taebla vallavolikokku valimisliidu nimekirjas.

Jammeri sõnul on ta saekaatrit töös hoidnud alates 2001. aastast ja hetkel annab tööd seitsmele inimesele, kuid vallajuhid pole kordagi tema ettevõtmise vastu huvi tundnud või küsinud, et kuidas läheb. „Tavalisele töömehele mõjuks väga hästi kasvõi ainuüksi see, kui vallajuht tuleb ja küsib, et kuidas läheb või kas muresid ka on,“ lausus Jammer. „Mina ei ole näinud vallajuhti küll seda mitte kordagi tegemas.“

Jammer tunnistas, et ehkki ta elab juba pikemat aega Taebla vallas, oli ta seni sisse kirjutatud ühte teise valda. „Sel aastal kirjutasin end Taebla valda sisse,“ täpsustas Jammer ja möönis, et oma osa mängis sellises otsuses ka soov osaleda koduvalla volikogu valimistel. „Mingit valimisreklaami ma tegema ei hakka, sest mind teatakse päris hästi,“ lisas Jammer.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077