13. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saeveski juht kandideerimisest: ettevõtte juhtimine jääb igal juhul põhitööks

Saeveski juhtimine jääb minu põhitööks, aga kui osutun valituks, üritaksin oma kogemuste ja teadmistega aidata valla elu edasi viia, põhjendas ASi Stora Enso Eesti Imavere saeveski juhataja Marek Moorits, miks ta kandideerib esimest korda Imavere vallavolikokku.

„Ma ei ole veel mõelnud, mida ma konkreetselt saaksin valla heaks ära teha,“ tunnistas Moorits. „Minu eesmärk ei ole saada igal juhul volikokku, aga kui ma osutun valituks, siis kohe kindlasti ei taha ma hakata vallajuhiks – minu põhitöö on ja jääb saeveski juhtimine. Ma saaksin üritada vaid oma kogemusi rakendada valla arengu hüvanguks.“

Mooritsa kinnitusel on ka praegu valla suurim ettevõte ja vallavalitsus teinud tõhusat koostööd. „Kui ma volikokku valituks osutun, siis tuleb mul otse loomulikult hakata kahte asja – ettevõttega seotud tegevusi ja kohapealset vallaelu – lahus hoidma,“ rõhutas Moorits. „Neid kahte asja ei tohi segi ajada.“

Moorits kandideerib IRLi nimekirjas, ehkki erakonda ta ei kuulu.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077