15. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keraamikatootja kandideerimisest: jututasemest enam ei piisa

Et näha piirkonna arengut perspektiivselt ja ühtse tervikuna, ei piisa jututasemest, vaid peab olema otsustamise tasemel, põhjendas savitoodete valmistaja OÜ Honor KK omanik ja juht Raivo Juks, miks ta kandideerib esimest korda Juuru vallavolikokku.

Juksi kinnitusel tahab ta veel aktiivsemalt kaasa lüüa kohalikus elus ja sellise võimaluse annab kandideerimine valimisliidus, mis peamiselt koondab aktiivseid inimesi. Näiteks neid, kes on aastaid aidanud korraldada Mahtra sõjasündmuste tähistamisega seostud üritusi vallas.

Osa neist üritustest on toimunud Juksile kuuluvas Atla mõisas, mille ta ostis 1997. aastal.

„Nagu igal pool mujal maapiirkonnas, on ka meie vallas vaja koondada ärksaid inimesi, et kõrvale ei jääksid ka üksikud killustunud tegijad kusagil metsanurgas,“ lausus Juks.

Juksile kuuluv OÜ Honor KK on tegutsenud ligi paarkümmend aastat, esmalt Põlva linnas, seejärel Tallinnas ja nüüd üle kümne aasta Atla mõisas. Honor KK tegeleb savitoodete ehk kodu- ja ehiskeraamika, suveniiride ja ehitusdetailide valmistamisega.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077