16. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saeveski omanik kandideerimisest: mind räägiti pehmeks

Üks tuttav, praegune linnavolikogu liige rääkis mu lihtsalt pehmeks, põhjendas saeveski OÜ Vivaro omanik ja juhataja Andrus Karu, miks ta kandideerib esimest korda Võhma linnavolikokku valimisliidu nimekirjas.

„Pärast vestlust oma hea tuttavaga mõtlesin, et prooviks ära ja vaataks, kas poliitika on nii räpane asi, nagu räägitakse, või ei ole,“ ütles Karu.

Küsimusele, kas tema hea tuttav rääkis ta pehmeks, et võimu juurde värsket verd tuua, vastas Karu: „Ma ei oska öelda, kas vajatakse värsket verd või rohkem hääli. Ma arvan, et mind tuntakse linnas.“

Karu kinnitusel tahaks ta volikokku pääsedes hakata parandama ettevõtluskliimat Võhmas. „Ettevõtluskliima, eriti alustavatele ettevõtetele võiks parem olla ja seda annab paremaks muuta,“ rõhutas Karu.

OÜ Vivaro on puidu töötlemisega tegelenud 16 aastat, hetkel on firma keskendunud vaid saematerjali tootmisele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077