Autor: Heiki Hepner • 4. aprill 2024

Märts oli puiduturgudel vaikne

Märtsi puiduturgu iseloomustab eelkõige hindade stagnatsioon – suuri muutusi pole toimunud ja enamusel sortimentidel jääb hinnamuut ühe protsendi piiresse, annab teada metsandusspetsialist Heiki Hepneri koostatav Erametsaliidu puiduturu ülevaade.
Ka märtsikuus olid jätkuvalt kalleimad sortimendid kasepakk ja -palk.
Foto: Toomas Kelt

Märtsikuus tõusid enim haava- ja lepapalkide ning okaspuupaberipuidu hinnad. Ainsana langes küttepuidu hind. Okaspuupalkide märtsi hinnamuut jäi 0,3% piiresse. Kvartalitaguse ajaga võrreldes on okaspuupalkide hinnad arvestatavalt kasvanud, mis annab alust loota, et saetööstuses on madalseisu põhi saavutatud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077