Autor: Tööstusuudised.ee • 25. märts 2024

Viis riiki hakkavad vesinikualaste teadmiste tippkeskusi moodustama

12. – 13. märtsil sai Norras avalöögi rahvusvaheline ERASMUS+ koostööprojekt H2COVE, mille eesmärk on vesinikualaste oskuste tippkeskuste moodustamine viie riigi partnerluses - Eesti, Norra, Austria, Holland ja Ukraina.
Mare Roosileht tegemas ettekannet H2COVE konverentsil
Foto: TalTech

Projekti koordineerib Norra Vestland County Council ning selles osaleb 27 erinevat organisatsiooni üle Euroopa. Eesti teadus- ja hariduspartneriteks on lisaks Tallinna Tehnikaülikooli Virumaa kolledžile ka Eesti Lennuakadeemia ja Tartu Rakenduslik Kolledž ning ettevõtetes panustab projekti Skycorp. Esmakohtumisel osalesid Virumaa kolledži direktor Mare Roosileht ja projektihaldur Marianne Kama.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077