Autor: Tööstusuudised.ee • 14. november 2023

Alexela avab Eesti esimesed vesinikutanklad

Järgmiuse aasta oktoobris avab Alexela Eesti esimesed kaks rohevesinikutanklat. kinnitas Alexela energiamüügi valdkonnajuht Tarmo Kärsna Tallinnas toimuval rohetehnoloogiate messil NEXPO.
Ove Oll (vasakul) ja Tarmo Kärsna avasid Alexela plaane seoses vesinikuga.
Foto: Priit Siimon/Alexela

Vesinikutanklad avatakse Tallinnas, üks neist on sõiduautodele mõeldud tankla Peterburi teel ja teine vesinikubussidele ja -rekadele suunatud tankla Väos koostöös Utilitasega. Lisaks on Alexelal juba järgmisel aastal valmidus hakata pakkuma tarbijatele vesinikuballoone. Ka riik valmistub vesinikurevolutsiooniks – ettevalmistamisel on esimene vesinikpraamlaeva hange.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077