Autor: Harro Puusild • 21. oktoober 2020

Chemi-Pharmi tehnikadirektor kriisiajast: tehas taheti ära osta

Kui koroonaviirus kevadel maailmas laialt levima hakkas, kasvas ka nõudlus Chemi-Pharmi desinfektsioonivahendite järele. “Üks Hiina ettevõte tahtis kogu meie toodangu endale osta ja üks Euroopa firma soovis ära osta tehase,” meenutab ettevõtte tehnikadirektor Andres Oltjer.
"Eesti on odava tööjõu maa staatusest väljunud ja tuleb tunnistada, et ega liinitöölisi enam lihtne leida polegi," ütleb Andres Oltjer ja lisab, et tööstuse tulevik on robotid.
Foto: Andres Haabu

Andres Oltjeri sõnul on nõudlus Chemi-Pharmi toodangu järele kasvanud nii palju, et aeg on hakata tehast laiendama. “Lisaks tehnoloogiasse investeerimisele tuleb meil teha suur investeering tehase laiendamisse,” tõdeb ta intervjuus Tööstusuudistele. Lisaks avaldab Oltjer, milline on ettevõtte kõige olulisem tingimus seadmete valmistajatele enne läbirääkimiste alustamist.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077