17. märts 2009
Jaga lugu:

Viru Õlu kasvatas müügikäivet kümme protsenti

Kuigi Haljalas tegutseva ASi Viru Õlu majandusaasta kestab aprilli lõpuni, väitis ettevõtte tegevjuht Ott Licht, et aastaga on nende õlle müügikäive kasvanud umbes kümnendiku võrra.

„Kui ma võrdlen ajavahemikku maist veebruarini eelmise perioodi sama ajaga, siis oleme umbes kümne protsendiga plussis,“ kommenteeris Licht õlle müüki. Viru Õlu majandusaasta kestab 1. maist 30. aprillini.

Lichti sõnul on edukale müügile mingi tõuke andnud eelmise aasta veebruaris Pulsi kaubamärgi ülevõtmine. „Kõige olulisem on aga see, et tarbija on muutunud hinnatundlikumaks - ta vaatab hinna ja kvaliteedi suhet,“ põhjendas Licht. „Meie toodangul on kvaliteet paigas ja ilmselt paljud õllesõbrad on meid taasleidnud.“

Lichti kinnitusel on nad ka praeguseid majandustingimusi silmas pidades positiivselt meelestatud. „Oleme paremini valmis kui kunagi varem,“ ütles Licht. „Ja muidugi ootame sooja suve, sest parim müügimees on õlletootjatele ikkagi päike. Kuna kaks eelmist suve on ilma poolest olnud masendavad, siis kolmandat sellist suve jutti on raske oodata.“

Viru Õlu kuulub Taani kontserni Harboes.

Jaga lugu:
Seotud lood
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppTööstusuudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077Rain.jyristo@aripaev.ee