17. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viru Õlu kasvatas müügikäivet kümme protsenti

Kuigi Haljalas tegutseva ASi Viru Õlu majandusaasta kestab aprilli lõpuni, väitis ettevõtte tegevjuht Ott Licht, et aastaga on nende õlle müügikäive kasvanud umbes kümnendiku võrra.

„Kui ma võrdlen ajavahemikku maist veebruarini eelmise perioodi sama ajaga, siis oleme umbes kümne protsendiga plussis,“ kommenteeris Licht õlle müüki. Viru Õlu majandusaasta kestab 1. maist 30. aprillini.

Lichti sõnul on edukale müügile mingi tõuke andnud eelmise aasta veebruaris Pulsi kaubamärgi ülevõtmine. „Kõige olulisem on aga see, et tarbija on muutunud hinnatundlikumaks - ta vaatab hinna ja kvaliteedi suhet,“ põhjendas Licht. „Meie toodangul on kvaliteet paigas ja ilmselt paljud õllesõbrad on meid taasleidnud.“

Lichti kinnitusel on nad ka praeguseid majandustingimusi silmas pidades positiivselt meelestatud. „Oleme paremini valmis kui kunagi varem,“ ütles Licht. „Ja muidugi ootame sooja suve, sest parim müügimees on õlletootjatele ikkagi päike. Kuna kaks eelmist suve on ilma poolest olnud masendavad, siis kolmandat sellist suve jutti on raske oodata.“

Viru Õlu kuulub Taani kontserni Harboes.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077