7. jaanuar 2009
Jaga lugu:

Paikuse saeveski staažikas juht sundpuhkusel

Paikuse saeveskit algusest peale ehk veidi üle üheteistkümne aasta juhtinud Tõnu Järv on alates eelmise aasta 19. detsembrist sundpuhkusel.

„Mulle tehti küll ettepanekuid jätkata kontsernis tööd, kuid me ei saanud vastastikusele kokkuleppele,“ sõnas Järv. „Nii ma siis puhkan praegu ja mõtlen elu üle järele. Ma ei tea veel, mida ma tulevikus tegema hakkan.“

Järv ütles, et kuigi Paikuse saeveski ülesehitamine on olnud seni tema suurim ettevõtmine, ei ole tal pärast ettevõtte sulgemist otsest kahjutunnet. „Ega saeveski vinduma jätmine praeguses majanduslikus olukorras poleks samuti õige olnud,“ lisas Järv.

Järv rääkis, et kui varasematel aastatel oli suureks probleemiks toore, siis viimasel aastal sai Paikuse saeveskile saatuslikuks toodangu müük. „Meie jaoks tegi olukorra veelgi keerulisemaks see, et võtsime 2007. aasta suvel üle Sauga lepingud ja toodangu,“ põhjendas Järv. „Sauga saeveski tootis lühikesi ehitusprusse USA turu jaoks, kuid USA turg langes eelmise aasta kevadel ära.“

Jaga lugu:
Seotud lood
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppTööstusuudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077Rain.jyristo@aripaev.ee