Mihkelson: Romano, ärge tehke seda!

Riigikogu Isamaa ja Res Publica Liidu
fraktsiooni liige Marko Mihkelson kutsub oma blogis Itaalia lahkuvat
peaministrit Romani Prodit üles mitte liituma Gazpromi meeskonnaga.

"Romano, ärge tehke seda!" kirjutab Mihkelson, öeldes, et kui Prodi skandaalse pakkumise vastu võtaks, tähendaks see tõsist lööki Euroopa Liidu ühtsema energiapoliitika kujundamisele.

"Kui see lugu ikka tõele vastab, siis see oleks Prodile muidugi personaalselt väga ahvatlev pakkumine. Samas tuleb silmas pidada, et Prodi pole üksnes lahkuv Itaalia peaminister, vaid ka Euroopa Komisjoni endine president. Seega isegi grammi võrra kangema CVga, kui Schröder (endine Saksamaa liidukantsler, kes juhib Gazpromi Nord Streami projekti - toim)," seisab Mihkelsoni ajaveebis.

Riigikogulane avaldas lootust, et Kommersandi edastatud uudis ei vasta siiski tõele. "Vastasel juhul oleks tegemist ikka tõeliselt mageda juhtumiga. See tähendaks uut lisandust Schröderi sammu järel levivale arvamusele, et Euroopa liidrid on lihtlabaselt ülesostetavad ning seeläbi ka nende otsused mõjutatavad. Jääb vaid loota, et Romano Prodi seda sammu ei astu ning Schröderi juhtum jääb üksikuks erandiks," kirjutas Mihkelson.

Osale arutelus

  • Agnes Ojala

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara