• 10.01.07, 12:17
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Estlinki merekaabel on katki

Juba teist päeva ei toimi Eesti ja Soome vaheline Estlinki merekaabel, elektritarne Põhjamaadesse on peatunud.
Eelmisel kuul pidulikult avatud elektrikaabel läks katki hommikul kell 9.45. Kaabli operaator Nordic Energy Link AS ei avalikustanud, miks kaabel ei toimi ja millal energiavoog taastatakse, kirjutas Bloomberg.
Ka eile oli Soome ja Eesti vahel umbes nelja tunnine elektritkatkestus.
105 kilomeetri pikkune kaabel ühendab Baltimaade elektriturgu muu Euroopa elektrivõrguga.

Seotud lood

Uudised
  • 04.12.06, 15:58
Sandor Liive: Estlink on kui viisavabadus elektronidele
Täna rööbiti Harkus ja Espos toimunud pidulik Eestit ja Soomet ühendava elektrikaabli Estlink avamine oli rõõmsa Eesti Energia juhi Sandor Liive sõnul nagu viisavabadus, mis on laiendatud elektronidele.
Uudised
  • 02.01.07, 15:13
Neljapäevast käivitub energiakaubandus Estlinki merekaabli kaudu
Täna andis Estlinki merekaabli ehitanud ABB valminud projekti ametlikult üle Balti riikide ja Soome energiafirmadele. Energiakaubandus merekaabli kaudu käivitub käesoleva nädala neljapäevast.
Uudised
  • 02.02.07, 13:56
Estlinki kaabli katkestuse põhjustanud lahendus läheb täiendamisele
Laupäeval, 3. veebruaril toimub katkestus Estlinki merekaabli töös, et parandada primaarne omatarbeühendus nii Harkus kui Espoos, teatas Eesti Energia.
  • ST
Sisuturundus
  • 09.10.24, 15:36
Better World – RS veebipoe keskkonnasäästlikud valikud
Me kõik tahame anda oma panuse keskkonna heaks, kuid seda pole alati lihtne teha. Ühe suurema elektroonika ja tööriistade edasimüüja, RS’i Better World tootevalik on aga mõeldud just selleks, et oleks kergem teha keskkonnasõbralikke ja usaldusväärseid otsuseid, mis on paremad inimestele, planeedile ja teie ettevõttele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele