3. mai 2019

BTA ja eKool alustavad koostööd

BTA Baltic Insurance Company (BTA) ja eKool alustavad koostööd.
Foto: BTA
BTA Baltic Insurance Company (BTA) ja eKool alustavad koostööd, mille eesmärgiks on pakkuda eKooli klientidele võimalust mugavalt ja kiirelt sõlmida reisikindlustuse lepinguid otse eKooli keskkonnas.

eKool AS juhataja Tanel Kerese sõnul on eKooli sooviks pakkuda klientidele oma portaalis täiendavaid lisateenuseid, mis oleksid atraktiivsed ja mille kasutamine oleks mugav.

BTA Eesti filiaali juhataja Hiljar Kõivu sõnul BTA hindab koostööd eKooliga väga perspektiivikaks, kuna kindlustuse müük liigub üha enam elektroonilistesse kanalitesse ja kliendile lähemale. Koostöö eKooliga võimaldab lapsevanematel või koolide esindajatel mugavalt ja soodsalt hankida reisikindlustuse planeeritavaks koolivaheajaks või kooli reisiks ning kogu protsess on kiire ja ladus.

BTA-st

Kindlustusselts BTA Baltic Insurance Company on üks kindlustusturu juhtivatest ettevõtetest Baltimaades, pakkudes laias valikus kahjukindlustusteenuseid nii Lätis, Leedus kui ka Eestis. BTA meeskond Baltikumis on kasvanud pea 1000-liikmeliseks. BTA suurimaks aktsionäriks on Vienna Insurance Group AG, kellel on kindlustusvaldkonnas pea 200 aasta pikkune kogemus. Vienna Insurance Group'il on 25 riigis ligi 50 kindlustusseltsi üle 25 000 töötajaga ja oma tegevusvaldkonnas on ta Kesk- ja Ida-Euroopas silmapaistev liider. Tuntud reitinguagentuur Standard & Poor’s on väljastanud ettevõttele A+ reitingu stabiilse väljavaatega, mis tähendab, et ettevõte on Viini börsi juhtivate börsiettevõtete indeksi ATX tipus. Vienna Insurance Group on noteeritud ka Praha börsil.

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077