Autor: Anu Jõgi • 25. aprill 2022

Stora Enso müüb kaks saekaatrit Venemaal

Soome metsatööstuskontsern Stora Enso on saanud kokkuleppele kahe saeveski müügiks Venemaal, kirjutab Kauppalehti.
Eestis on Stora Ensol puiduettevõtted Imaveres ja Näpil, pildil olev Pärnu saekaater on juba ajalugu.
Foto: Andres Haabu

Ettevõttel on Venemaal veel kolm pakenditehast, näitab Stora Enso kodulehekülg, nendele parima lahenduse otsimine alles käib, kirjutab leht. Ettevõte teatas 2. märtsil, et lõpetab Venemaal esialgu kogu tootmise ja müügi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077