Autor: Toomas Kelt • 29. märts 2022

Stora Enso paneb müüki neli paberitootmist viiest

Soome metsanduskontsern Stora Enso teatas, et on algatanud müügiprotsessi nelja paberitehase müügiks. Müügikavatsusi põhjendatakse sellega, et paber pole ettevõtte jaoks enam strateegiline kasvuvaldkond.
Teiste seas läheb müüki ka Maxau tehas Saksamaal.
Foto: Stora Enso

Müüki minevad Stora Enso paberitehased on Anjala Soomes, Hylte ja Nymölla Rootsis ning Maxau Saksamaal. Kõik need on hästitöötavad ja kvaliteetsed paberi- ja tselluloositootjad, millel on tugev infrastruktuur ning kvalifitseeritud ja kogenud töötajad.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077