Autor: Toomas Kelt • 3. märts 2022

Stora Enso lahkub Venemaalt

Soome metsanduskontsern Stora Enso teatas, et peatab igasuguse tootmise ja müügi Venemaal. Kontsernil on Venemaal kolm lainepapitehast ja kaks saeveskit, mis annavad tööd umbes 1100 inimesele.
Foto: Stora Enso

Stora Enso otsus on vastus Venemaa invasioonile Ukrainasse. «Sõda Ukrainas on vastuvõetamatu ja me toetame täielikult kõiki sanktsioonide taga. Nüüd keskendume kogu oma tähelepanu klientide toetamisele ja töötajate heaolule,“ ütles kontserni president ja tegevjuht Annica Bresky pressiteate vahendusel.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077