Autor: Toomas Kelt • 12. oktoober 2021

Euroopa Komisjon kahtlustab tselluloositootjaid kartellikokkuleppes

Euroopa komisjon kahtlustab mitme liikmesriigi tselluloositööstusi kartellikokkuleppes, täna algasid ootamatud kontrollid UPMi ja Stora Enso peakontorites, teatab Helsingin Sanomat.
Stora Enso peakontor Helsingis.
Foto: Stora Enso

UPM teatas pressiteate vahendusel, et Euroopa Komisjoni konkurentsiametnikud alustasid täna UPM -i ruumides etteteatamata kontrolli. Komisjon kahtlustab, et mitmed puidumassi tootjad võivad rikkuda ELi konkurentsieeskirju, mis on seotud kartellikokkulepete ja konkurentsipiirangutega.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077