Autor: Tööstusuudised.ee • 27. mai 2024

Pakiautomaatide tootja Cleveron sai uue juhi

Tehnoloogiaettevõtte Cleveroni uueks tegevjuhiks ja juhatuse esimeheks nimetati Per Klavsen, kes on teinud edukat karjääri tippjuhina nii kasvuettevõtetes kui ka rahvusvahelistes korporatsioonides nagu Canon ja Pay Complete.
Per Klavsen
Foto: Cleveron

„Pakub palju põnevust astuda juhtima niivõrd innovaatilist ettevõtet. Kliendikesksus on ka edaspidi meie strateegia, et automatiseerimine saaks jaekaubanduses veelgi rohkem efektiivsust luua,“ ütles Klavsen. „Cleveronil on selleks kõik olemas, et saada veelgi tugevamaks ettevõtteks.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077