Autor: Tööstusuudised.ee • 5. september 2023

Cleveroni pakiautomaadi disain sai kõrge tunnustuse

Pakiroboteid ja -terminale arendav Eesti tehnoloogiaettevõte Cleveron AS osales üleeuroopalisel auhinnakonkursil DesignEuropa tööstusettevõtete disainlahenduste kategoorias ja jõudis esimese Balti riigina konkursi ajaloos nelja parima finalisti sekka.
Cleveroni pakiautomaat
Foto: Cleveron

Cleveron AS esitas Berliinis toimunud DesignEuropa konkursile pakiposti selveautomaadi Cleveron 402, kust saab tellitu kätte “click and collect!” põhimõttel. Tootedisainer Lauri Hirvesaare loodud lahendus automatiseerib tellimuspõhiste postipakkide ladustamise, kättetoimetamise ja tagastamise suuremahulised toimingud. Tänu ülikiirele sisestusfunktsioonile suudab automaat käidelda 100–3000 pakki päevas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077