Autor: Tööstusuudised.ee • 25. aprill 2024

Enefit Greeni esimene tuulepark Soomes sai valmis

Enefit Greenil Tolpanvaara tuulepargis on ehitustööd lõppenud ja kõik 13 tuulikut toodavad elektrit.
Tolpanvaara on Enefit Greeni esimene tuulepark Soomes.
Foto: Enefit Green

Kokku toodab park aastas ligi 250 gigavatt-tundi rohelist elektrit, mis katab umbes 40 000 Soome kodumajapidamise aastase tarbimise ja aitab leevendada üha kasvavat nõudlust taastuvenergia järele, teatas ettevõte.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077