Autor: Jana Saarkoppel • 3. august 2023

Enefit Greeni kvartalitulemused sulasid soojade ilmadega

Energiafirma Enefit Greeni selle aasta teise kvartali äritulu kahanes aastaga 13% ja ärikulu kasvas 32%. Kvartali puhaskasum kahanes 15,8 miljoni euro võrra, kasum aktsia kohta langes esimesel poolaastal 0,12 eurole aktsia kohta.
Enefit Greeni investeeringud ulatusid selle aasta teises kvartalis 74,6 miljoni euroni, mida on 33,6 miljonit eurot rohkem kui aasta tagasi. Rajati kolm tuuleparki: Tolpanvaara, Sopi-Tootsi ja Akmene tuulepark. Pildil Enefit Greeni juhatuse esimees Aavo Kärmas esinemas Investor Toomase Investeerimisklubi külastusel.
Foto: Andras Kralla

Äritulu kokku langes teises kvartalis 6,1 miljoni euro võrra, sellest müügitulu 4,9 miljonit eurot ja taastuvenergia toetused ning muud äritulud 1,2 miljonit eurot, selgus börsiteatest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077