Autor: Jaroslav Tavgen • 8. jaanuar 2024

Veskimägi: läheb hullemaks. Aga valitsus mõtleb ainult riigieelarvele

Eesti majandus jätkab 2024. aastal langust ja tööpuudus suureneb, on ettevõtja Enn Veskimägi veendunud. Ta leiab, et valitsus ei tee midagi, et midagi muuta, ja hoolitseb ainult riigieelarve eest.
"Iga naaberriik on võtnud kasutusele mingid meetmed. Aga meil on null. Tuleb oodata, kuni veelgi hullemaks läheb," nentis tööandjate keskliidu nõukogu liige Enn Veskimägi.
Foto: Raul_Mee

„Hoiatasin juba 2022. aasta septembris, et asjad lähevad hullemaks,“ ütles Veskimägi vestluses Delovõje Vedomostiga 2024. aastale ette vaadates. „Siis elektri hind tõusis ja tavapärase 12 000 euro asemel laekus meie kahele tehasele arve 79 000 euro peale. Ütlesin siis kohe, et tuleb kriis, ettevõtete sulgemised, pankrotid. Aga keegi ei kuulanud mind. Valitsus ei kuula ettevõtjaid üldse.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077