Autor: Tööstusuudised.ee • 26. aprill 2023

Standard saab uue suuromaniku

Eesti kapitalil põhinev Green Estonia OÜ omandab enamusosaluse mööblitööstuses Standard AS. Ettevõte jätkab tootmist uuenenud kontseptsiooniga Kose tootmisüksuses ja suunab sihiku büroomööbli äri arendamisele.
Vasakult Mihkel Martin, Priit Tamm ja Jonatan Karjus.
Foto: Marek Metslaid

„Standard on tugeva kaubamärgi ja silmapaistva ajalooga ekspordile suunatud ettevõte, mis saab uue ärimudeli. Ehitame ettevõtet, mis panustab tootmise automatiseerimisse, koostöösse tippdisaineritega ning teenuste väljatöötamisse tagamaks suurepärast kliendikogemust,“ selgitas Standard AS juhatuse liige Jonatan Karjus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077