Autor: Tööstusuudised.ee • 18. oktoober 2023

Tööstussektori atraktiivseim tööandja on Cleveron, energeetikas Eesti Energia

Uuringufirma Instar toob välja 2023. aasta Eesti suurima ja pikaajalisema tööootuste uuringu tööandjate atraktiivsuse edetabelid, mis põhinevad ligi 6000 Eesti inimese hinnangul. Tabelisse jõudis ka 56 energeetika- ja tööstusettevõtet.
Autonoomsete robotkullerite tootja Cleveron on Eesti atraktiivseim tööstussektori tööandja.
Foto: Liis Treimann

2023. aastal on Eesti kogenud töötajate ja tudengite hinnangul atraktiivsem tööandja energeetikasektoris Eesti Energia, tööstussektoris pakirobotite tootja Cleveron. Kutsekoolide õpilaste eelistatuim tööandja tööstussektoris on Fazer Eesti.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077