Autor: Tööstusuudised.ee • 27. september 2023

Skeleton Technologies teeb Eesti suurima tööstusinvesteeringu Saksamaale

Tartust alguse saanud energiasalvestite ettevõte Skeleton Technologies on jõudnud oma uue masstootmistehase ehitusega Leipzigis Saksamaal lõpusirgele. Skeleton investeerib laienemisse üle 200 miljoni euro, mis on ajaloo suurim Eesti ettevõtte poolt Saksamaale tehtud tööstusinvesteering.
Skeletoni asutaja Taavi Madiberk märgib, et suur osa teadus- ja arendustegevusest tehakse Eestis.
Foto: Skeleton Technologies

Skeleton Technologies rajab Saksamaale uue kõrgtehnoloogiliste seadmetega tehase, et suurendada tootmisvõimekust kuni 40 korda. Automatiseeritud ja digitaliseeritud masstootmise algus on planeeritud 2024. aasta lõpuks. Tehase ehitust külastas eile majandus- ja infotehnoloogiaminister Tiit Riisalo, teatas ettevõte.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077