Autor: Tööstusuudised • 19. juuli 2022

Skeleton ehitab Saksamaale 220 miljoni eest teise tehase

Eestlaste loodud superkondensaatorite tootja Skeleton ehitab Saksamaale koostöös Siemensiga 220 miljoni euro eest uue tehase.
Skeletoni asutaja ja tegevjuht Taavi Madiberk.
Foto: LIIS TREIMANN

Ettevõtte teatel ehitatakse tehas Leipzigisse ning plaanide järgi alustab see tööd 2024. aastal ning hakkab tootma kuni 12 miljonit superkondesaatorit aastas. Tehas rajatakse kahes osas ning selle lõplikuks valmimisajaks on planeeritud 2025. aasta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077