Autor: Linda Eensaar • 21. juuni 2022

Skeletoni teadlased võitsidki Euroopa aasta leiutaja auhinna

Euroopa Patendiamet annab täna silmapaistvatele Eesti teadlastele Jaan Leisile, Mati Arulepale ja Anti Perksonile üle Euroopa aasta leiutaja auhinna 2022 tööstuse kategoorias.
Jaan Leis, Anti Perkson ja Mati Arulepp auhinnatseremoonial.
Foto: European Patent Office

“Esialgu, kui see kiri nominatsiooni kohta tuli, siis ma arvasin, et see on mingi spämm,” naeris Leis siis, kui neid alles finalistideks nimetati. “Õnneks tuli teine meeldetuletus veel ja siis võtsime vedu ikka,” lisas tol korral Perkson. Ja nüüd ongi võit käes!

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077