Autor: Tööstusuudised.ee • 7. september 2023

Kaamosele ja Combiwoodile kuuluv KC Energy ostab 13 päikeseparki

Kaamos Goupile ja Combiwood Investile kuuluv KC Energy omandas FootonVolt OÜ-le kuulunud 13 päikeseparki üle Eesti; tehingu tulemusel lisandus KC Energy portfelli 18 megavatti taastuvenergia võimsust, mis katab ligi 6000 Eesti majapidamise aastase elektritarbimise.
Päikesepark
Foto: KC Energy

Augusti lõpus sõlmitud tehingu tulemusel lisanduvad KC Energy portfelli 13 päikeseparki mitmel pool Eestis – Hiiumaal, Harjumaal, Jõgevamaal ja Lääne-Virumaal.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077