Autor: Tööstusuudised.ee • 3. aprill 2023

Eesti Gaasi tellimusel jõudis Inkoosse esimene LNG tanker

Soome-Balti piirkonna suurima erakapitalil energiafirma Eesti Gaasi tellimusel jõudis sel nädalavahetusel Ameerika Ühendriikidest Soome Inkoo sadamasse esimene LNG-tanker Vivit Americas LNG.
LNG-tanker Vivit Americas LNG jõudis Ameerika Ühendriikidest Soome Inkoo sadamasse,
Foto: Vitol

„Hangime ühena vähestest piirkonnas tegutsevatest energiafirmadest gaasi ise otse läänes asuvatelt tootjatelt, see võimaldab meil pakkuda klientidele suuremat kindlust ja paremaid hindu ning on kasvatanud viimase aasta jooksul oluliselt meie turuosa Soomes ning Balti riikides,“ märkis Eesti Gaasi Soome ettevõtte tegevjuht Pasi Näkki.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077