Autor: Martin Vares • 1. veebruar 2023

Martin Vares: kuidas kiire kasvu ajal värvata? Minu 6 värbamisõppetundi

Tean omast kogemusest, et vale inimese palkamine võib osutuda kulukaks mitte ainult ettevõttele, vaid mõlemale osapoolele, kirjutab Fractory kaasasutaja ja tegevjuht Martin Vares.
Foto: Karolin Stimmer

Värbamine on keeruline. Eriti raske on see siis, kui ettevõtte on kiires kasvus – nagu Eesti ja muu maailma iduettevõtjatel kombeks. Olen vahel mõelnud, et orgaanilise kasvuga ettevõtete jaoks peaks ju ka värbamine lihtsam olema: nad ei sõltu väljastpoolt tulevast rahastusest ega investoritest, kes neid pidevalt töötajaskonda kasvatama utsitavad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077