Autor: Harro Puusild • 29. märts 2022

Fractory tegi ebatavalise otsuse. "Risk oli suur, me pole varem seda teinud"

Metallitööstuse idufirma Fractory tegi veebruaris ebatavalise otsuse ning ostis Põhjamaade ja Suurbritannia turgude tarbeks lattu 300 tonni terast. See on esimene kord, kui Fractory laovarudesse raha paigutab.
Martin Vares
Foto: Äripäev

Ebakindlus tarneahelates pani tööstusidu Fractory tegema tavapäratu sammu ja nii ostis allhanketöödele keskenduv tarkvaraettevõte 300 tonni süsinikterast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077