Autor: Tööstusuudised.ee • 6. aprill 2022

Tankeri suur eesmärk: kolmandaks suurtegijaks Saku ja A. Le Coqi kõrvale

Harjumaal Jüris asuv õlletootja Tanker investeerib tänavu ligi miljon eurot ning toob käsitööõlle kõrval turule ka uued tooted, et hakata senisest aktiivsemalt konkureerima laiemas turusegmendis. Ettevõtte eesmärk on tõusta Saku Õlletehase ja A. Le Coqi kõrvale kolmandaks tegijaks.
Jaanis Tammela ja Ranner Kuningas
Foto: RASMUS KOOSKORA

Käsitööõllede tootja Tanker teatas, et laiendab portfelli ja investeerib tänavu miljon eurot. Ettevõtte eesmärk on võita turuosa ning tõusta Saku Õlletehase ja A. Le Coqi kõrvale kolmandaks suurtegijaks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077