Autor: Pille Ivask • 13. august 2021

Eesti õlletootjad imestavad Tankeri pessimismi üle

Eesti käsitööõlletootjad ei jaga investoritega sekeldustesse sattunud Tankeri juhi Jaanis Tammela pessimismi ning peavad konkurendi müüki üleüldse üllatavaks.
Lehe Pruulikoja omanik Tanel Nurmeots.
Foto: LIIS TREIMANN

Pühaste Pruulikoja peapruulmeister Eero Mander nentis, et ettevõttel läheb hästi, suvi on kulgenud edukalt. Tema sõnul pani koroonapandeemia pubide sulgemisega ärile küll põntsu, ent võrreldes eelmise aastaga pole maailm enam nii lukus ja asjad suunduvad paremuse poole.

Miks aga raskustes Tanker võimalikule ostjale atraktiivne tundus? Lehe Pruulikoja paari aasta eest ostnud Tanel Nurmeots nentis, et Tankeri võisid võrreldes teiste pruulikodadega teha atraktiivseks moodsad tootmisseadmed. Siiski on müük õlletootjaile pigem üllatus.

Nurmeots täpsustas, et tegelikult tuleks Tankeri müük talle üllatusena siis, kui ettevõte müüakse maha täies ulatuses. Nii-öelda jupi müük on Nurmeotsa sõnul isegi mõistetav. Küsimusele, kes võiks olla Tankeri ostja, ta vastata ei osanud, tõdedes üksnes, et tal on mõni idee, mida ta jagama siiski nõus ei ole.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077