Autor: Anu Lill • 13. august 2021

Tankeri juht vabandab investorite ees infosulu pärast, kuid hoiatab veelgi hullema olukorra eest

Eelmisel nädalal Funderbeami investorites pahameelt tekitanud käsitööõlletootja Tankeri ülevõtupakkumisest ning sellega kaasnevast vaikimiskohustusest rääkivad artiklid ajendasid Tankeri juhti Jaanis Tammelat avaliku kirjaga investorite poole pöörduma.
Käsitööõlletootja Tanker tegevjuht Jaanis Tammela.
Autor: Andras Kralla

Avaldame Jaanis Tammela kirja muutmata kujul.

"Kommentaariks Äripäevas Tanker Brewery kohta sel ja eelmisel nädalal ilmunud artiklitele: otsime investoritele võimalikest parimat lahendust.

Tanker Brewery on oma arengus risteel. Me peame leidma uusi lahendusi, sest samas suunas edasi minna pole kahjuks võimalik. Alahindasime Eesti väikest turgu ja ei oodanud siin nii suurt konkurentsi ning killustatust. Konkurentsiolukorra võib igaüks mõne suure kaupluse käsitööõlle leti juures ise üle vaadata. Täiendavalt räsisid käsitööõlleturgu koroonaperioodi sulgemised, kuna meie toodangu väga oluline müügikanal – restoranid ja baarid – oli kinni. Kahjuks on see kanal tugevalt häiritud ka edaspidi. Suuremal või vähemal määral on raskustes kõik väikeõlletootjad.

Loe pikemalt Äripäevast.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077