Autor: Martin Johannes Teder • 22. oktoober 2021

Raskustes Tankeri ostnud Taani joogihiid plaanib Eesti õlletootjale suurt kasvu

Põhjamaade üks suurimaid joogitootjaid ja -turustajaid Royal Unibrew otsustas, et peab oma portfelli veelgi täiendama ning Eestis rohkem õlletootmisele keskenduma. “Ei olnud palju õlletootjaid saadaval ning nii saigi Tanker valitud,“ rääkis Royal Unibrew' Balti piirkonna tegevjuht Marijus Kirstukas.
Royal Unibrew Baltikumi juht Marijus Kirstukas rääkis, et Tanker saab nende võrgustikku ära kasutades jõuda uutele turgudele.
Foto: Andras Kralla

Jüris tegutsev käsitööõlletootja Tanker oli hädas ning otsis pääseteed. Kopenhaageni börsil noteeritud Royal Unibrew tuli appi ning ostis firma ära. Tankeri müük valmistas pettumust aga ettevõttesse Funderbeami kaudu investeerinud investoritele, sest nad kaotasid pea 40% oma investeeringust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077