Autor: Martin Johannes Teder • 1. september 2021

Tankeri võib ära osta Taani õlletootja

Äripäev on mitmest allikast kuulnud, et Tankeri pruulikoda müüakse Taani õlletootjale Royal Unibrew’le, mille tütarfirma Eestis müüb näiteks Mõisakeldri ja Heinekeni õlut. Tankeri omanik Jaanis Tammela ei kinnita ega lükka seda ümber.
Tankeri asutaja Jaanis Tammela rääkis, et kui läheb pruulikoja müümiseks, siis müüakse kõik osakud maha.
Autor: Andras Kralla

Siiski ütles Tammela, et kavatseb lähiajal ehk homme saata pruulikoja müümise kohta pressiteate. Tema sõnul hoiavad tehingut kinni juriidilised detailid. “Midagi kindlat ei ole, seepärast on raske midagi kommenteerida,” ütles Tammela.

Royal Unibrew' Eesti juht Ranner Kuningas ütles, et Royal Unibrew tegutseb aktiivselt Baltikumi joogiturul ja nad otsivad pidevalt huvipakkuvaid investeerimisvõimalusi. “Hetkel pole meil ühestki analoogsest tehingust teatada,” ütles ta.

Loe pikemalt Äripäevast.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077