Autor: Harro Puusild • 2. juuni 2020

Standardi juht Priit Tamm: eksporti tuleb tõsisemalt suhtuda

Siiani kestnud kriis on näidanud, kui pealiskaudselt ja diletantlikult suhtuvad meie valitsejad just eksporti, aga me saame ju rikkamaks ainult riiki sissetuleva raha arvel, ütles Standardi juht Priit Tamm Tööstusuudiste korraldatud mööblitootjate küsitluses.
Mööblitootja Standard juht Priit Tamm.
Foto: Andras Kralla / Äripaev

"Eestis on vähe ettevõtteid, keda kriisiperiood ei oleks mõjutanud. Pandeemiast välja kasvanud rahvusvahelise äri kiire peatumine tekitas piisavalt ebakindlust ning teadmatust tuleviku suhtes," rääkis Priit Tamm intervjuus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077