Autor: Harro Puusild • 25. mai 2020

Mööblitööstuse Softcom juht Andrus Toom: otsime aktiivselt uusi võimalusi

Hoiame praeguseid kliente lähemal kui kunagi varem ja tegelema aktiivselt uute võimaluste otsimisega, tunnistas Softcomi juht Andrus Toom, kelle hinnangul on kriisi mõju tööstussektorile ja majandusele laiemalt veel vara hinnata.
Softcomi juhatuse liige Andrus Toom loodab, et kriisiga kaasneb suurem pakkumine tööjõuturul.
Foto: Liis Treimann

„Müük praktiliselt seiskus nendes riikides, kus traditsioonilised mööblikauplused viiruse tõttu suleti. Sellega seoses pidime aprillis tootmise kaheks nädalaks plaaniväliselt seiskama,“ ütles ettevõtte juhatuse liige Andrus Toom.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077