Autor: Harro Puusild • 14. mai 2020

Jalaxi omanik Peeter Allik: oleme käivitanud alternatiivsed plaanid, et kriis üle elada

Igal juhul on praegune kriis jätnud jälje ka meie tegevustele ja plaanidele ning loomulikult oleme käivitanud alternatiivsed plaanid, et kriis võimalikult valutult üle elada, ütleb metallmööbli ja -komponentide tootja Jalax omanikeringi kuuluv Peeter-Aleksander Allik.
Jalax ASi omanik ja juhatuse liige Peeter-Aleksander Allik ning tegevjuht Tanel Press
Foto: Roberta Lupp

"Ebakindlus on suur ja väljavaade on täiesti selgusetu ning meil peab olema vähemalt kolm täiesti erinevat plaani, mida oleks võimalik kahe-kolme kuuga hakata ellu viima," rääkis Jalax ASi omanikeringi kuuluv Peeter-Aleksander Allik intervjuus Tööstusuudistele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077