Autor: Harro Puusild • 1. juuni 2020

Mööblitööstur: taastumiseni on ilmselt pikk tee

Mööblitööstuse Andeston juht Kristjan Kalle usub, et majanduse taastumine 2020. aasta jaanuari tasemele saab olema ilmselt pikk tee. „Kui nii suur ja tugev ratas hädapiduriga seisma pandi, siis uue hoo sissesaamine võtab mõned aastad aega,“ usub ta.
Kõrgsurvelaminaadist mööblidetailide ja mööbli valmistamisega tegeleva Andestoni juht Kristjan Kalle sõnul on ettevõte praegu investeeringud peatanud ja keskendub ellujäämisele.
Foto: Andeston OÜ

Sellest kriisist ei jää puutumata ilmselt ükski ettevõte, usub mööblidetaile ja mööblit tootva Andeston OÜ juht Kristjan Kalle. „Meieni jõudis kriisi aprilli teises pooles, kui uute tellimuste maht vähenes tuntavalt,“ rääkis ta intervjuus Tööstusuudistele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077