Autor: Tööstusuudised.ee • 20. mai 2020

Mööblitootja Helland Baltic: keskendume majanduslikule edule, tööjõupuudus tegevust ei häiri

Mullu uude tehasesse kolinud ja kokku umbes 1,8 miljonit eurot investeerinud mööblitootja Helland Baltic keskendub pärast suuri muutusi nüüd majandusliku edu tagamisele. „Näeme, et suudame oma töötasudega tööjõuturul konkureerida ja tööjõupuudus ettevõtte tegevust ei häiri,“ ütleb ettevõtte juhatuse liige ja tegevjuht Aivar Kaus värskes aastaaruandes.
Mööblitootmine. Foto on illustratiivne
Foto: Äripäev

Mullu aprillis kogu tootmise Haapsalusse Pullapääle koondanud mööblitootja Helland Baltic OÜ müügitulu langes 2019. aastal 3,5 protsenti 5 miljonile eurole, ärikasum vähenes sealjuures aga 43,5 protsenti 136 351 eurole, selgub ettevõtte värskest majandusaasta aruandest. Aasta varem ulatus ettevõtte müügitulu 5,2 miljoni ja ärikasum 203 806 euroni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077